Seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen slider 1
Seizoenplaatsen slider 1
Seizoenplaatsen slider 2
Seizoenplaatsen slider 2
seizoenplaatsen
seizoenplaatsen

 

Het hele seizoen kampeerplezier

Met je caravan, vouwwagen of tent een heel vakantieseizoen genieten. De drukte van de dagelijkse beslommeringen achter je laten voor een vakantie of weekend. Klinkt dat niet heerlijk! Op een seizoenplaats kun je van april tot oktober terecht. De kampeerplaatsen zijn royaal en liggen op de speciale seizoenvelden. Terwijl de kinderen lekker ravotten in de bossen of in de speeltuin nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, kun je zelf lekker genieten van de rust en de mooie natuur die het park te bieden heeft.

Een seizoenplaats is voorzien van:

  • wateraansluiting op de plaats
  • waterafvoer
  • televisie aansluiting
  • 10 Ampère elektra aansluiting
  • Het plaatsen van een eigen schuurtje op uw seizoenplaats is, na overleg, toegestaan.

Uw auto kunt u naast het seizoenveld parkeren. Ook het sanitair gebouw is dicht bij de seizoenvelden gelegen. Voor de kinderen is er in het sanitairgebouw kindersanitair aanwezig.

Voor het kampeerseizoen van 2018 is nog niet bekend welke seizoenplaatsen er vrij zullen komen. In de eerste week van september is dit meestal bekend. Informeer dan gerust naar de beschikbare seizoenplaatsen voor 2018. Natuurlijk bent u van harte welkom om onze camping en de seizoenplaatsen te komen bekijken.

Vrije seizoenplaatsen

Wilt u in ook genieten van een half jaar vakantie plezier op onze gezellige familiecamping? De volgende seizoenplaatsen zijn voor het seizoen van 2017 beschikbaar: