Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen

Het kampeerseizoen bij ’t Zand is sinds twee weken weer begonnen en wat hebben we de eerste dagen al lekker kunnen genieten van het weer. Voor veel van onze seizoen- en voorseizoengasten dus ideaal weer om de voortenten weer op te bouwen en hun kampeerplaats ‘kampeerproof’ te maken.

Want met de Paasdagen in zicht willen ze toch op tijd klaar zijn om tijdens het Paasweekend te genieten van de extra vrije dagen. Veel van onze gasten krijgen deze dagen bezoek van familie of vrienden.Voor ons een mooi gezicht om deze bezoekers het park op te zien lopen met vaak wat lekkers of een paasbloemetje.

De Paasdagen zorgen ieder jaar weer voor extra drukte op onze camping. Onze gasten willen tijdens deze dagen al genieten van het heerlijke buitenleven en gaan er tijdens deze eerste frisse lentedagen lekker tussen uit. Tegenwoordig weten ook de buitenlandse toeristen het mooie buiten van  ’t Zand steeds vaker te vinden en combineren hun verblijf aan onze camping met een bezoek aan  o.a. de steden Rotterdam of Amsterdam, maar opvallend is wel dat ze toch vooral komen voor onze Nederlandse tulpen.

Na een dagje ‘sightseeing’ komen ze weer terug bij ’t Zand en genieten van de rust en de ruimte op onze camping.

Ons Fun-team is deze dagen ook extra druk in de weer met het verzorgen van leuke paasactiviteiten op de camping.

Vandaag hebben de kinderen bij de Kids Club al een mooi paasmandje kunnen maken waar de eitjes in kunnen worden gedaan die de kinderen tijdens het paaseieren zoeken op 1e paasdag op de camping vinden. Het paaseieren zoeken zorgt voor veel plezier onder de kinderen, maar is ook erg spannend, want wie vindt een van de zilveren eieren? De kinderen die deze ‘speciale’ eieren vinden worden door onze Paashaas beloond met een extra leuke Paasattentie.

Naast het eieren zoeken en knutselen zijn er ook tal van andere activiteiten te beleven zoals gooi ‘m eraf, kinderbingo, kinderdisco, sport en spel en natuurlijk zijn ook de vriendjes van ’t Zand weer van de partij bij het meeleeftheater. Bibi Bos, Lotje Lijm, Tante Suiker, Bella Blaas, Bennie Gek, Noortje en ook Josje ’t Vosje staan te popelen om een lach op al die kindergezichtjes te toveren.

Wij wensen jullie allemaal hele fijne Paasdagen en tot in de Meivakantie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>