/Coronavirus
Coronavirus2020-03-26T23:16:31+02:00

Corona update, 26 maart 2020

Graag geven wij u een update betreffende het coronavirus en de opening van de camping.
Vooralsnog gaat de camping vrijdag 27 maart open. De veiligheidsregio of de gemeente Alphen-Chaam kunnen dit op een later tijdstip eventueel herzien.
Wanneer u besluit om naar Recreatiepark ’t Zand te komen dient u wel alle voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Corona maatregelen

Corona update, 25 maart 2020

Ook vandaag is er weer druk overleg gevoerd door de veiligheidsregio.
Helaas heeft dat ook tot nu toe nog niet tot een besluit geleid.
De verwachting is dat er in de loop van donderdag 26 maart meer informatie komt.
Wij betreuren het ten zeerste dat we zo kort voor de opening nog geen duidelijkheid kunnen geven of en zo ja met welke restricties we vrijdag het park mogen openen.

Corona update, 24 maart 2020

Het kabinet heeft gisteravond verscherpte maatregelen aangekondigd met betrekking tot de Corona-crisis.

Naar aanleiding van deze verscherpte maatregelen krijgen wij nu veel vragen of de geplande opening van de camping op 27 maart wel door kan gaan.

Momenteel wordt er druk overleg gevoerd tussen de burgemeesters en de veiligheidsregio.

Er is tot nu toe nog steeds geen duidelijkheid voor ons en dus vragen wij u nog even geduld te hebben. Zodra wij te horen hebben gekregen of vrijdag 27 maart de camping kan openen, en onder welke eventuele restricties, zullen wij u hiervan in kennis stellen.

Wij betreuren het enorm dat wij u nog geen duidelijk antwoord kunnen geven.

Corona update, 17 maart 2020

Recreatiepark ’t Zand wenst iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijden en we hopen dat iedereen in goede gezondheid de komende periode door zal komen.

De recente ontwikkelingen over het coronavirus zorgen bij onze gasten voor vele vragen.

Wij zullen hierin de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging HISWA-RECRON volgen, waarbij wij de veiligheid en de gezondheid van onze gasten en ons personeel de hoogste prioriteit geven.

Momenteel, d.d. 17 maart 2020, kunnen wij u het volgende mededelen:

Recreatiepark ’t Zand blijft open voor de gasten van de jaarplaatsen en vanaf 27 maart zal het kampeerseizoen van start gaan zodat onze gasten die gereserveerd hebben bij Recreatiepark ’t Zand kunnen verblijven.

De taverne ‘Bij Ons Thuis’ en de cafetaria ‘Bij De Buren’ zullen niet geopend zijn en ook zullen er geen recreatie activiteiten worden aangeboden, in ieder geval tot en met 6 april a.s.
We zullen extra aandacht en zorg besteden aan de schoonmaak en hygiëne regels op ons park.

De receptie is gesloten tot 27 maart. Vanaf 27 maart verzoeken wij u uw bezoek aan onze receptie te beperken, graag ontvangen wij maximaal 1 persoon tegelijk in onze receptie. Indien een vraag per telefoon of per mail gesteld kan worden heeft dit onze voorkeur. Gelieve alleen per pin te betalen in de receptie.

Op dit moment verwachten wij dat u gewoon naar Recreatiepark ’t Zand kunt blijven komen. Recreatiepark neemt haar verantwoordelijkheid en wij hopen dat onze gasten dit ook doen om verdere verspreiding tegen te gaan.

Wij hopen dan ook dat u:

  • Uw verantwoordelijkheid neemt en thuis blijf in geval van 1 (of meer) van de leden van uw gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het Coronavirus vallen.
  • Ten tijde van uw verblijf de aanbevolen hygiëne maatregelen volgt als handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen, etc.
  • Passende maatregelen zult nemen in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het coronavirus.

Vanzelfsprekend zullen wij u bij gewijzigde omstandigheden (vanuit de overheid) hiervan op de hoogte brengen via onze website www.tzand.nl