Je bent welkom bij onze gezellige Taverne ‘Bij Ons Thuis’

Een rustpunt en een plek die er voor zorgt dat je niet hoeft te koken tijdens je vakantie! Bij de Taverne ‘Bij Ons Thuis’ kun je o.a. terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een goed glas wijn of kies uit de vele speciaalbieren van de kaart. Op een frisse dag kun je je na een ontspannen wandeling heerlijk opwarmen bij de haard. Of geniet op het terras van een verkoelend drankje in de warme zon. Tijdens je vakantie hoef je zelf niet te koken, onze chef bereidt heerlijke gerechten voor een vriendelijke prijs. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en vanaf het terras kun je toch een oogje in het zeil houden. Tijdens een ontspannen fietstocht is onze taverne een ideale locatie voor een tussenstop.

Voor meer informatie over de Taverne Bij Ons Thuis klik hier. Voor reserveringen kun je contact opnemen met info@tavernebijonsthuis.com of via telefoonnummer 06-53324194 (Frans)

Bij Cafetaria ‘Bij De Buren’ bakken we de lekkerste frietjes!

Kies jij liever voor gemak Bij de Cafetaria ‘Bij De Buren’ bakken we de lekkerste frietjes. In het assortiment vind je ook diverse vegetarische snacks voor bij de frietjes.
Ook voor een pizza, pokébowl of andere afhaalmaaltijden kun je terecht bij de cafetaria.

Broodjesservice

In de vakantieperiodes worden er op bestelling broodjes gebakken. Deze zijn een dag van te voren te bestellen bij de Taverne ‘Bij Ons Thuis’ en kunnen de volgende ochtend worden opgehaald. Geniet van heerlijk vers gebakken broodjes tijdens je vakantie.