Laden Evenementen

Deze prachtige toertocht, georganiseerd door WV Smeekens, voert je door de bosrijke omgeving van Chaam en het grensgebied met België. Je kunt kiezen uit twee routes: een uitdagende tocht van 80 km en een tocht van 130 km voor de echte kilometervreter. Je kunt starten tussen 8.00 en 10.00 uur. Onderweg is er een pauzeplaats die tot 14.00 uur open blijft. De laatste deelnemers worden om 16.00 uur bij de finish verwacht.

Mogen we jou daar ook begroeten? We zorgen voor allerlei handige faciliteiten om je dag zo comfortabel mogelijk te maken, waaronder een bewaakte fietsenstalling, douches en een kantine bij de startplaats. De start is bij V.V. Chaam op Sportpark Groot Heivelt aan de Gilzeweg 45a in Chaam. Parkeren kan op het grasveld naast het sportveld. Na afloop nodigen we je uit om op ons terras te ontspannen en gezellig na te praten over de tocht.

Het inschrijfgeld voor deze mooie toertocht bedraagt €13. Door mee te doen, steun je de Acht van Chaam en ontvang je een exclusieve Acht van Chaam bidon. Inschrijven kan via de onderstaande link of volgende week ter plaatse.

Inschrijven

Deel dit evenement!