Horeca manager ’t Zand

Als manager van ’t Zand Horeca ben je de drijvende en vooral ondernemende kracht achter onze unieke locatie.
Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije en inspirerende omgeving waarin elke bezoeker zich welkom voelt en heerlijk kan genieten. Je bent het vaste gezicht van ’t Zand en je zorgt samen met je team voor een warm welkom voor elke gast, waardoor onze gasten zich gewaardeerd voelen en graag terugkomen.

Je werkt de strategie en visie voor ’t Zand Horeca verder uit, gericht op het bieden van een onderscheidende gastvrije ervaring die aansluit bij onze kernwaarden, missie en visie.

Je haalt er energie uit om concepten en arrangementen te ontwikkelen die onze gasten blijven verrassen en inspireren. Je bent sterk in het aantrekken van (nieuwe) gasten, zowel zakelijk als de Leisure gast. Je bent actief betrokken bij de marketing en weet de juiste communicatie in te zetten om de gasten te bereiken.

In deze rol geef je leiding aan het horecateam en stimuleer je samenwerking, professionaliteit en persoonlijke groei. Je zet je in voor coaching en training om de vaardigheden en kennis van het team te ontwikkelen en versterken.

Natuurlijk ben je financieel en analytisch sterk. Je bent alert op mogelijkheden om kosten te reduceren en om processen zo efficiënt mogelijk te houden. Zo kom je tot een optimaal financieel resultaat. Door je ervaring in de horeca weet je precies hoe je stuurt op gastbeleving maar ook hoe je stuurt op KPI’s: de succesfactoren van ’t Zand.

Als manager van ’t Zand Horeca krijg je dé kans om een unieke culinaire ervaring te creëren die onze gasten blijft verrassen.

Natuurlijk op ’t Zand.

De belangrijkste taken
Aanvullend op de bovenstaande omschrijving, zien wij graag onderstaande taken als kerntaken van de functie:

  • Leidinggeven aan het team: je werkt nauw samen met de chef-kok en de supervisor bediening en natuurlijk met alle medewerkers van ’t Zand.
  • Banqueting: je draagt zorg voor de verkoop van meetings en evenementen door het pro-actief benaderen van (potentiele) klanten en het ontwikkelen van creatieve en aantrekkelijke arrangmenten.
  • Budgetbeheer, voorraadbeheer en risicobeheersing: je bent verantwoordelijk voor het budgetbeheer, een optimale kostenbeheersing en het voorraadbeheer. Je begrijpt het belang van risicobeheer in de horeca en voldoet aan alle wettelijke vereisten en regelgevingen met betrekking tot HACCP.
  • Administratie: je zorg voor een juiste en actuele administratie van ’t Zand horeca en rapporteert periodiek aan de aandeelhouders/bestuurders

Jouw achtergrond
Als horecamanager van ’t Zand ben je ondernemend en heb je leidinggevende ervaring in de horeca en/of banqueting. Daarnaast heb je passie voor lekker eten en drinken en interesse in duurzaamheid. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in staat om het concept en de visie van ’t Zand horeca over te brengen op het team en de gasten.

Je hebt sterke analytische vaardigheden en ervaring met financiële analyse en budgetbeheer. Je bent in staat om financiële rapporten te interpreteren en strategische beslissingen te nemen om de winstgevendheid van ’t Zand Horeca te maximaliseren. Je weet de juiste KPI’s te implementeren om zo het beste te halen uit de onderneming, niet alleen financieel maar ook gericht op gastbeleving en intern, zoals medewerkers tevredenheid.

Je hecht grote waarde aan klantrelaties en feedback en bent proactief in het verzamelen van feedback. Je bent in staat om een marketing- en communicatieplan op te stellen en uit te voeren.

Beloning
Wij vragen een ondernemende enthousiaste persoonlijkheid die ’t Zand ziet als zijn of haar eigen bedrijf. Wij begrijpen dat daar een passende beloning bij hoort, een onderwerp dat we graag persoonlijk met je bespreken.

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden, dan nodigen we je uit om je uitgebreide motivatiebrief met CV te mailen naar administratie@tzand.nl. Wil je nog meer weten of heb je nog vragen, dan kan je contact opnemen met onze contactpersoon voor deze vacature: Vera Janssen, 06-12526361.