/Uitbreiding nieuwe plaatsen
Uitbreiding nieuwe plaatsen2021-01-19T11:45:35+02:00

Nieuw uitbreidingsgebied: ‘Bosch Staete’

Buitenleven in het groen is goed voor de gezondheid. Bij Recreatiepark ’t Zand weten we dat natuurlijk al lang. Graag laten wij u meegenieten van de mooie natuurlijke omgeving die Recreatiepark ’t Zand te bieden heeft. In een eigen chalet op één van onze bosplaatsen kunt u het hele jaar optimaal vakantie vieren.

In de bossen van Recreatiepark ’t Zand zijn dit jaar nieuwe jaarplaatsen ontwikkeld. Deze luxe bosplaatsen in het uitbreidingsgebied ‘Bosch Staete’ hebben een grootte van ca. 400 m². De kavels in de eerste fase zijn reeds vergeven. Onlangs is er een begin gemaakt met de ontwikkeling van de tweede fase. Vanaf het voorjaar 2021 zullen ook hier de eerste chalets geplaatst kunnen worden.

Heeft u interesse in het plaatsen van een chalet op ons park? U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. Indien u een afspraak wilt maken kan dit via: 013-5081746, info@tzand.nl 

Sfeervolle luxe kavels in een geweldige bosrijke omgeving

Rust, ruimte en één zijn met de natuur bij Recreatiepark ’t Zand

Beleef zomer en winter plezier van uw chalet

Laat een chalet plaatsen door één van onze gerenommeerde chaletbouwers/dealers

Vragen? wij helpen u graag!

Onze geselecteerde chaletbouwers/dealers:

Plattegrond

Het uitbreidingsgebied ‘Bosch Staete’ bevindt zich aan de linkerzijde van de plattegrond. Als u op onderstaande plattegrond klikt, opent een grotere versie van deze afbeelding:

Wilt u een nóg gedetailleerdere plattegrond?
Download hier Plattegrond 2021 in pdf formaat.