/Uitbreiding nieuwe plaatsen
Uitbreiding nieuwe plaatsen2019-07-16T17:33:37+02:00

Nieuw uitbreidingsgebied: ‘Bosch Staete’

Buitenleven in het groen is goed voor de gezondheid. Bij Recreatiepark ’t Zand weten we dat natuurlijk al lang. Graag laten wij u meegenieten van de mooie natuurlijke omgeving die Recreatiepark ’t Zand te bieden heeft. In een eigen chalet op één van onze bosplaatsen kunt u het hele jaar optimaal vakantie vieren.

In de bossen van Recreatiepark ’t Zand worden dit jaar nieuwe jaarplaatsen ontwikkeld. Deze luxe bosplaatsen in het uitbreidingsgebied ‘Bosch Staete’ zullen een grootte van ca. 400 m² hebben. Bij de ingang van het uitbreidingsgebied ‘Bosch Staete’ is een showmodel geplaatst. In samenspraak met ons kunt u een prachtig chalet laten plaatsen door een door ons geselecteerde dealer of chaletbouwer.  De eerste chalets zullen in de winter 2019/2020 geplaatst worden.

Heeft u interesse in het plaatsen van een chalet op ons park? U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. Indien u een afspraak wilt maken kan dit via: 013-5081746, info@tzand.nl 

Sfeervolle luxe kavels in een geweldige bosrijke omgeving

Rust, ruimte en één zijn met de natuur bij Recreatiepark ’t Zand

Beleef zomer en winter plezier van uw chalet

Laat een chalet plaatsen door één van onze gerenommeerde chaletbouwers/dealers

Vragen? wij helpen u graag!

Onze geselecteerde chaletbouwers/dealers:

Plattegrond

Het uitbreidingsgebied ‘Bosch Staete’ bevindt zich aan de linkerzijde van de plattegrond. Als u op onderstaande plattegrond klikt, opent een grotere versie van deze afbeelding:

Wilt u een nóg gedetailleerdere plattegrond?
Download hier de plattegrond in pdf formaat.