Kamperen

toeristisch kamperen slider 2
toeristisch kamperen slider 2
toeristisch kamperen slider
toeristisch kamperen slider
toeristische plaatsen sl 2
toeristische plaatsen sl 2

 

‘t vrije gevoel van kamperen

Hou je van kamperen en trek je er graag op uit met je caravan, vouwwagen of tent voor een korte of lange vakantie in een natuurlijke omgeving? Lekker genieten van de natuur en de mooie omgeving. Heerlijk kokkerellen en eten in de buitenlucht. Met z’n tweetjes, het hele gezin of met de hele familie kamperen? Kom dan eens kamperen bij  familiecamping Recreatiepark ‘t Zand in de mooie bossen van Brabant. In de directe omgeving van de camping is van alles te beleven. Trek er een dagje op uit en ga heerlijk fietsen of wandelen. Breng eens een bezoekje aan de Brabantse steden Breda, Tilburg of Den Bosch. Met de kinderen op pad? Safaripark de Beekse Bergen en attractiepark de Efteling zijn vanaf de camping gemakkelijk te bereiken. Direct aan de camping ligt het natuurlijke zwembad Recreatieplas ‘t Zand waar je heerlijk kunt zwemmen of zonnen op het campingstrand.

De kampeerplaatsen liggen op mooie open en ruime velden in het bos en zijn van alle huiselijke gemakken voorzien zoals eigen wateraansluiting, 10 Ampère elektra, televisieaansluiting en waterafvoer. Tijdens de vakantie kan internet tegenwoordig niet meer ontbreken. Op de kampeerplaats heb je de mogelijkheid om de wifi op de camping te gebruiken. Hiervoor zijn vouchers te koop bij de receptie. Genoeg comfort dus, want het is tenslotte vakantie. Wil je nog meer luxe en comfort tijdens de vakantie dan kun je er voor kiezen een kampeerplaats met privé sanitair te boeken.

Op de toeristische velden kun je komen kamperen voor een aantal dagen, weken of gedurende het gehele voorseizoen. Tijdens de zomervakantie hebben we een aantal aantrekkelijk geprijsde zomerweek arrangementen.