Wandelen met de hond bij Recreatiepark 't Zand

honden losloopgebied chaam
honden losloopgebied chaam
wandelen met de hond
wandelen met de hond
wandelen met de hond bij Recreatiepark 't Zand
wandelen met de hond bij Recreatiepark 't Zand
honden losloopgebied alphen-chaam
honden losloopgebied alphen-chaam

 

Uw trouwste vriend is ook bij Recreatiepark ’t Zand van harte welkom. Samen met uw hond de mooiste wandelingen maken langs de vele wandelpaden die de mooie bossen bij Recreatiepark ’t Zand en zwemplas ’t Zand u te bieden heeft. Uw trouwe viervoeter dient wel te worden aangelijnd en ook zwemmen in de recreatieplas is niet toegestaan.

Wil je toch je hond lekker vrij laten rennen of een frisse duik laten nemen in een waterplas? In de Chaamse Bossen ten zuidoosten van Breda, tussen Chaam en Gilze. Chaam is er een speciaal losloopgebied voor honden. Dit gebied bestaat niet alleen uit bossen maar ook uit graslanden, heidevelden en vennetjes. In een groot deel van het gebied mogen de honden loslopen. Bij de ingang staan de hondenlosloopgebieden op een kaart aangegeven.

De auto kun je parkeren op de parkeerplaats aan de Huisdreef (zijstraat van de Gilzeweg). Vanaf deze parkeerplaats aan de Huisdreef start een  ANWB-hondenwandeling. Let op: op het kaartje van de ANWB staat dat honden aan de lijn moeten, maar dat geldt alleen voor omgeving van de Speelweide!