Laden Evenementen

Start eerste editie Rooie Zondag Breda op 17 oktober
Inschrijvingen voor de gezelligste kermiskoers van Nederland geopend

De Rooie zondag van Breda is het wielerevenement voor jong en oud, waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De toeschouwers, de deelnemers jong en oud maken de Rooie zondag de gezelligste kermiskoers van Nederland.

Inmiddels is het programma bekend en zijn de inschrijvingen opengezet. De Rooie Zondag is een inclusief wielerevenement. Iedereen moet kunnen deelnemen. Er zijn dus diverse categorieën voor aangepast sporten opgenomen. Heb je zin in een fietswedstrijdje waar je de snelste kunt zijn? Zijn de banden van je fiets goed opgepompt en ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Doe dan mee aan de Dikke Banden Race

Verder is er ook een speciale klasse voor bedrijven. De Business Race is een uniek fietsevent waarbij bedrijven het al fietsend opnemen tegen elkaar. De deelnemers van éénzelfde team werken allemaal voor hetzelfde bedrijf. Het team (bedrijf) dat als eerste wordt geklasseerd, mag zichzelf één jaar lang ‘Bredaas Kampioen Bedrijfswielrennen’ noemen.

Voor het spektakelstuk is er een speciale wedstrijd voor echte Mannen met een kantoorbaan, vrouwen, studenten en hipsters met baarden en tattoos. Fixed Gear Racing is bezig aan een enorme opmars. Koersen zonder versnellingen en remmen. Menigeen zou je voor gek verklaren, toch is dat wat Fixed Gearrenners doen.

Inschrijven
De wielerwedstrijden vallen onder auspiciën van de KNWU. Via de website kun je alle informatie, omtrent het programma vinden en met 1 druk op de knop ben jij of je team van de partij. Door mee te doen aan de businessrace of een sponsorpakket af te nemen ondersteun je ook nog eens maatschappelijke doel. Een gedeelte van het inschrijfgeld wordt afgestaan aan Stichting Vitaal Breda, welke speciaal voor inwoners verschillende vitaliteitsprojecten in de stad organiseert.

Rooie Zondag Breda
Oosterhoutseweg 105, 4816 KC Breda

Deel dit evenement!