Een vakantiechalet bij Recreatiepark ’t Zand

Voor veel mensen is het hebben van een eigen chalet of stacaravan een droom. Even de dagelijkse drukte ontvluchten en genieten van de vrije tijd in de natuur. Heb je eenmaal besloten om een chalet of stacaravan te kopen?
Hieronder vind je het aanbod van de stacaravans en chalets die momenteel te koop zijn. Wie weet wordt dit uw ‘tweede huis’ voor onbezorgde vakanties en onvergetelijke momenten.

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud.

Berckenbosch 011

Prachtig Arcabo chalet op ons nieuwe uitbreidingsgebied Berckenbosch.

Prijscategorie €110.000,00 – €115.000,00 euro

Bosch Staete 046

Prachtig chalet te koop met twee slaapkamers gelegen op ‘Bosch Staete’ bij Recreatiepark ’t Zand.

Prijscategorie:     €125.000,00 euro tot €130.000,00 euro

Berckenbosch 013

Prachtig Arcabo Limited XL chalet op ons nieuwe uitbreidingsgebied Berckenbosch.

Prijscategorie €110.000,00 – €115.000,00 euro

Uitbreidingsgebied ‘Berckenbosch’

Buitenleven in het groen is goed voor de gezondheid. Bij Recreatiepark ’t Zand weten we dat natuurlijk al lang. Graag laten wij u meegenieten van de mooie natuurlijke omgeving die Recreatiepark ’t Zand te bieden heeft. In een eigen chalet op één van onze bosplaatsen kunt u het hele jaar optimaal vakantie vieren.

In de bossen van Recreatiepark ’t Zand worden vanaf 2023  nieuwe jaarplaatsen in het uitbreidingsgebied ‘Berckenbosch’ ontwikkeld.
Heeft u interesse in het plaatsen van een chalet op ons park? U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. Indien u een afspraak wilt maken kan dit via: 013-5081746, info@tzand.nl 

Kijk voor meer informatie op de pagina Uitbreiding ‘Berckenbosch’

Wil je meer weten over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden voor een jaarplaats? Klik op onderstaande link voor meer informatie.