Jaarplaatsen

Geniet van de rust en de ruimte die het park te bieden heeft in je eigen ‘tweede huis’. In een eigen stacaravan of chalet op een van onze ruime jaarplaatsen kun je optimaal vakantie vieren. Ben je graag onder de mensen dan een is een stacaravan of chalet op een van onze gezellige jaarvelden een mogelijkheid. Wil je liever één met de natuur zijn op een plek met veel privacy dan bieden de bosplaatsen een zee van rust en ruimte.

De jaarplaatsen op ons park zijn erg groot en ruim opgezet. Er ligt veel groen om de plaatsen heen. We streven er ook naar om samen met u het park heel netjes te houden. Daarom hebben wij huisregels. Overdreven veel tuinkabouters of windmolentjes bij uw chalet zijn bijvoorbeeld bij ons niet toegestaan. Wij willen het mogelijk maken om natuurlijk te genieten in een mooie, groene en bosrijke omgeving.

Ook interesse in een jaarplaats? Kijkt u hieronder even bij de informatie over gebruikte chalets of stacaravans of over de mogelijkheid om een lege nieuwe plaats te huren.

Faciliteiten jaarplaatsen:
  • Elektra
  • Water
  • Televisie
  • Gas (via gasnet)
  • Riolering
  • Wifi mogelijkheid via een modem

Staanplaats, De Bosschen € 2.857,00
Staanplaats, Overige velden € 2.415,00
Staanplaats, Berckenbosch, Bosch Staete, Eickenbosch , De Bosschen Luxe en Overige velden Luxe € 3.302,25
Extra persoon € 66,50
Hond € 75,00
Milieulasten/waterverbruik per m³ € 2,90
Waterverbruik per m³ € 2,05
Vastrecht gas € 50,00
Gasverbruik per m³ (variabel) € 3,52
Meterstanden (3 x per jaar opgenomen)
Vastrecht elektra € 70,00
Elektra per kwh € 0,45

1 januari t/m 31 december 2024 (incl. 7 personen)