Comfortplaatsen2023-02-06T11:48:57+02:00

Kamperen op comfortplaatsen

‘t vrije gevoel van kamperen bij Recreatiepark ’t Zand

Vragen? wij helpen u graag!
Bel ons direct: 013 – 508 17 46
Check beschikbaarheid en PRIJS

Hou je van kamperen en trek je er graag op uit met je caravan, vouwwagen of tent voor een korte of lange vakantie in een natuurlijke omgeving? Lekker genieten van de natuur en de mooie omgeving. Heerlijk kokkerellen en eten in de buitenlucht. Met z’n tweetjes, het hele gezin of met de hele familie kamperen? Kom dan eens kamperen bij familiecamping Recreatiepark ‘t Zand in de mooie bossen van Brabant. In de directe omgeving van de camping is van alles te beleven. Trek er een dagje op uit en ga heerlijk fietsen of wandelen. Breng eens een bezoekje aan de Brabantse steden Breda, Tilburg of Den Bosch. Met de kinderen op pad? Safaripark de Beekse Bergen en attractiepark de Efteling zijn vanaf de camping gemakkelijk te bereiken. Direct aan de camping ligt het natuurlijke zwembad Recreatieplas ‘t Zand waar je met mooi weer heerlijk kunt zwemmen of zonnen. Op het mooie campingstrand kun je het ‘hele’ jaar door in het zand spelen.

De kampeerplaatsen liggen op mooie open en ruime velden in het bos en zijn van alle huiselijke gemakken voorzien zoals eigen wateraansluiting, 10 Ampère elektra, televisieaansluiting en waterafvoer. Tijdens de vakantie kan internet tegenwoordig niet meer ontbreken. Op de kampeerplaats heb je de mogelijkheid om de wifi op de camping te gebruiken.  Genoeg comfort dus, want het is tenslotte vakantie. Wil je nog meer luxe en comfort tijdens de vakantie dan kun je er voor kiezen een kampeerplaats met privé sanitair te boeken.

Op de toeristische velden kun je komen kamperen voor een aantal dagen, weken of gedurende het gehele voorseizoen. Tijdens de zomervakantie hebben we een aantal aantrekkelijk geprijsde zomerweek arrangementen.

Faciliteiten kamperen:
  • Eigen wateraansluiting
  • 10 Ampère elektra
  • Televisieaansluiting
Check beschikbaarheid en PRIJS
  • Waterafvoer
  • Mogelijkheid tot wifi
  • Privé sanitair mogelijk

Check beschikbaarheid, selecteer aankomst- en vertrekdag

Online boeken