Seizoenplaats2022-02-19T14:41:03+02:00

Seizoenplaats

Het hele seizoen kampeerplezier

Met je caravan, vouwwagen of tent een heel vakantieseizoen genieten. De drukte van de dagelijkse beslommeringen achter je laten voor een vakantie of weekend. Klinkt dat niet heerlijk! Op een seizoenplaats kun je van april tot oktober terecht. Je hebt dus een half jaar lang kampeerplezier. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en trek er in het weekend op uit naar je vertrouwde stek op de camping. De kampeerplaatsen zijn royaal en liggen op de speciale seizoenvelden. Terwijl de kinderen lekker ravotten in de bossen of in de speeltuin nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, kun je zelf lekker genieten van de rust en de mooie natuur die het park te bieden heeft.

Uw auto kunt u naast het seizoenveld parkeren. Ook het sanitair gebouw is dicht bij de seizoenvelden gelegen. Voor de kinderen is er in het sanitairgebouw kindersanitair aanwezig.

Wij hebben momenteel geen lege seizoensplaatsen meer beschikbaar.

Wel hebben wij nog plaatsen vrij op ons uitbreidingsgebied ‘Dennenweyde’ voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen

Wilt u in ook genieten van een half jaar vakantie plezier op onze gezellige familiecamping?  U bent van harte welkom onze seizoenplaatsen en de camping alvast te komen bezichtigen.

Voor nieuwe seizoengasten geldt het volgende: de caravan die op de seizoenplaats wordt geplaatst mag niet ouder zijn dan 20 jaar. Dit betekent dat een caravan met een bouwjaar van voor 2002 niet geplaatst kan worden.

Faciliteiten seizoenplaats:
  • Wateraansluiting op de plaats
  • Waterafvoer
  • Televisie aansluiting
Vragen? wij helpen u graag!
  • 10 Ampère elektra aansluiting
  • Het plaatsen van een eigen schuurtje op uw seizoenplaats is, na overleg, toegestaan.

Seizoenplaats  € 1.725,00
Extra persoon € 45,00
Hond € 65,00
Winterstalling 2021/2022 € 143,50
Excl. Elektraverbruik, elektra per kWh € 0,35

De eindafrekening elektra wordt eind oktober 2022 opgemaakt.

Vrijdag 1 april tot zaterdag 29 oktober 2022 (incl. 5 personen)