De vriendjes van ’t Zand

Tijdens je vakantie bij Recreatiepark ‘t Zand beleef je de leukste avonturen samen met de vriendjes van ’t Zand.
Ga bellenblazen met Bella Blaas, maak de allermooiste knutsels met Lotje Lijm bij de Kids Club, ga op zoek naar beestjes in het bos met Bibi Bos en laat je zeker niet gek maken door Bennie Gek.

Bak de lekkerste koekjes met tante Suiker, en als je klungelige Noortje tegenkomt bij de horeca, schrik dan niet als Noortje weer eens iets laat vallen. Als je Josje ’t Vosje ziet geef hem dan maar eens een grote knuffel.

Josje ‘t Vosje

Maak kennis met Josje ‘t Vosje en je bent meteen helemaal verliefd. Josje is bevriend met alle kinderen op het park. Wanneer hij je ziet zwaait hij altijd en wie weet doet hij wel een dansje. Voor een knuffel wil hij vast wel met je op de foto.

Maak kennis met al onze vriendjes van ’t Zand
Tante Suiker

Tante Suiker is een echte zoetekauw. Ze houdt van ijsjes, snoepjes en hele lekkere toetjes. Daarnaast is ze ook een echte suikertante en zorgt ze graag voor andere mensen. Tante Suiker vindt alles gezellig. En ze vindt àlle mensen gezellig. Dat kan nog wat worden hoor, want als je met haar aan de praat raakt, dan kom je er bijna niet van af. Ze stopt gewoon niet met praten. Misschien, heel misschien als ze een gebakje aan het eten is, dan staat haar mond even stil en hoor je haar niet.

Bella Blaas

Bella Blaas woont bij haar ouders in Alphen en komt af en toe naar ‘t Zand omdat ze het zo gezellig vindt bij alle kinderen. Haar vader is de directeur van ‘Drift’, een zeepsopfabriek. Drift maakt heel speciaal afwasmiddel, een echt schoonmaakwonder. Omdat ze is opgegroeid met Drift en ze het zo’n gaaf sop vindt; wil Bella haar vader helpen om Drift te promoten. Waar het maar kan gaat ze mensen helpen met de afwas of leert ze kinderen om te bellenblazen.

Bibi Bos

Bibi Bos woont op ‘t Zand omdat ze zoooo graag in het bos is. Ze houdt van de bomen, de planten en de dieren in het bos. Haar vader is boswachter. Ze gaat vaak met hem mee op pad en dan gebeuren er ook gekke dingen. Bibi is heel bijzonder, want ze kan namelijk praten met de bomen dieren. Ze kan bijvoorbeeld aan een boom vragen hoe laat het is. Kom je Bibi tegen dan zal ze dromerig rondlopen óf ze huppelt door het bos, zingend, en spreekt alle dieren en bloempjes aan.

Noortje

Noortje is het nichtje van Tante Suiker. Noortje zit op de koksschool en woont in de vakanties bij Tante Suiker. Ze is het hulpje in de horeca, maar dat gaat niet altijd goed. Oh..Oh.., wat is ze toch onhandig en ontzettend stuntelig. Maar ze vindt het werk wel ontzettend leuk om te doen. Ach, en wat geeft het dat ze dan af en toe struikelt, de verkeerde drankjes bij mensen voor hun neus zet of nog niet echt goed met een dienblad kan lopen? De gasten van Recreatiepark ‘t Zand zijn het wel gewend van haar haar en moeten er meestal vrolijk om lachen.

Bennie Gek

Bennie Gek is echt een beetje gek. Hij kan moppen tappen als de beste en googhelen vindt hij helemaal stoer. Bennie Gek weet eigenlijk niet meer hoe hij op ‘t Zand terecht is gekomen; dat is toch niet zo gek? Maar Bennie vindt het hier wel hééél erg leuk dus hij heeft besloten om hier te gaan wonen. Hij wil graag aan Tante Suiker vragen of hij ook bij haar mag wonen net als Noortje, maar hij durft dat niet zo goed te vragen. Bennie is de dikste maatjes met Lotje Lijm, dat wordt vast heel gezellig met die twee deze zomer.

Lotje Lijm

Lotje Lijm heeft het goed voor elkaar! Haar vader en moeder moeten steeds maar werken, dus heeft ze besloten om haar eigen tentje te pakken en op vakantie te gaan. Daarom is ze nu op vakantie op ‘t Zand. En natuurlijk heeft ze al haar knutselspullen meegenomen. Lotje houdt heeeel erg van knutselen. Omdat Tante Suiker zich wel een beetje zorgen maakt dat Lotje alleen met vakantie is en omdat tante dan bang is dat ze niet genoeg ijsjes eet, heeft ze bedacht af en toe voor Lotje te zorgen. Lotje vindt het spelletje ‘steen-papier-schaar’ leuk. Misschien vraagt ze jou ook wel een keer dit met haar te spelen!.

Wij organiseren veel leuke activiteiten.
Bekijk hier wat er te doen is tijdens uw verblijf.