Horeca

Taverne Bij Ons Thuis van Recreatiepark ’t Zand

Een rustpunt en een plek die er voor zorgt dat u niet hoeft te koken op vakantie! Bij Ons Thuis kun je o.a. terecht voor een heerlijk kopje koffie met een lekker stuk gebak, een goed glas wijn of een lekker streekbiertje gebrouwen door Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch. Op een frisse dag kun je je opwarmen bij de haard. Of geniet op het terras van een verkoelend drankje in de warme zon.

Geniet nog meer tijdens je vakantie en laat onze Chef eens de maaltijd bereiden. Tijdens hoogseizoen kun je Bij Ons Thuis terecht voor een lekkere maaltijd. Deze worden door onze Chef bereidt met mooie producten voor een vriendelijke prijs.

De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en vanaf ons terras kunt u toch een oogje in het zeil houden. Tijdens uw fietstocht is onze taverne een ideale locatie voor een tussenstop. Terwijl u geniet van een rustpauze kunt u uw elektrische fiets opladen bij ons oplaadpunt.

Voor meer informatie over de Taverne Bij Ons Thuis klik hier 

Wilt u reserveren kan dat via info@tavernebijonsthuis.com of via telefoonnummer: 06-53324194 (Frans)

Taverne Bij Ons Thuis zorgt samen met onze gezellige horeca voorzieningen voor een aangenaam verblijf!

Cafetaria

Heb je geen zin om zelf te kokkerellen? Maak het jezelf dan eens gemakkelijk tijdens je vakantie. Bij onze cafetaria worden de lekkerste frietjes gebakken en wat dacht je van een van onze lekkere softijsjes! Met of zonder spikkels!

Terras

Terwijl je geniet van een heerlijk drankje in een van de loungesets op ons gezellige terras bij de taverne vermaken de kinderen zich in de grote speeltuin. Vanaf het terras heb je zicht op de speeltuin en kun je de kids in de gaten houden.

Feesten

Onze gezellige taverne is er niet alleen voor onze campinggasten. Iedereen is van harte welkom gezellig iets te komen drinken. Heb je een feestje te vieren of een wil je een leuke familiebijeenkomst organiseren? Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.tavernebijonsthuis.com of info@tavernebijonsthuis.com.