‘Kom binnen in het mooie buiten van Recreatiepark ’t Zand’

Welkom bij Recreatiepark ’t Zand, jouw oase van ontspanning te midden van de prachtige natuur van Alphen. Ons park is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie, waar ontspanning en plezier hand in hand gaan.
Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en omarm de rust en sereniteit van onze groene omgeving. Recreatiepark ’t Zand biedt een breed scala aan accommodaties, van gezellige chalets tot ruime kampeerplaatsen, zodat je de perfecte uitvalsbasis kunt kiezen voor jouw verblijf. Wat kun je verwachten tijdens jouw vakantie bij Recreatiepark ’t Zand? Geniet van een verfrissende duik in de natuurlijke zwemplas, daag je vrienden uit voor een potje tennis, of ontdek de omgeving op de fiets. Voor de kleintjes is er een speeltuin waar ze hun energie kwijt kunnen terwijl jij ontspant op ons zonnige terras. In onze gezellige taverne kun je genieten van heerlijke gerechten en lokale lekkernijen. Recreatiepark ’t Zand is meer dan een vakantiebestemming; het is een beleving. Laat je verwennen door de gastvrijheid an ons team en creëer samen met ons onvergetelijke herinneringen.

Verhuurchalet Boslodge XL camping en chaletpark Recreatiepark 't Zand
Vakantiechalet jaarplaats camping chaletpark Recreatiepark 't Zand
Receptie

Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen in de receptie en worden jullie naar de kampeerplaats of accommodatie door verwezen. Wij vertellen jullie graag meer over de uitstapjes die gemaakt kunnen worden en de vele fiets- wandelmogelijkheden in de omgeving van de camping. Is de receptie gesloten? Neem contact met ons op via email: info@tzand.nl of bel in dringende gevallen met 0031 (0) 135081746.

receptie camping en chaletpark Recreatiepark 't Zand
fietsen en wandelen bij camping en chaletpark Recreatiepark 't Zand
Taverne ‘Bij Ons Thuis’

In onze gezellige taverne ‘Bij Ons Thuis’ kun je terecht voor een hapje en een drankje. Geniet van een heerlijke maaltijd of een streekbiertje op het terras. Haal je liever een maaltijd af? Ook dit is mogelijk bij onze cafetaria ‘Bij De Buren’

taverne bij ons thuis camping en chaletpark Recreatiepark 't Zand
Spelen

Zandkastelen bouwen op het strand, huttenbouwen in het bos, ravotten in de speeltuin of gezellig mee doen met de activiteiten van Funteam ’t Zand.

vriendjes van t zand camping chaletpark Recreatiepark 't Zand
Ontdek de natuurlijke omgeving

Direct aan camping en chaletpark Recreatiepark ’t Zand ligt zwemplas ’t Zand. Trek er op uit en verken de omgeving per fiets of maak een ontspannen wandeling in de directe bossen bij de camping.

zwemplas t zand bij camping en chaletpark Recreatiepark 't Zand
wandelen bij camping en chaletpark Recreatiepark 't Zand